Suosittu salauskauppias ja -analyytikko sanoo, että kolme altcoiinia möyrää takaisin elämään sen jälkeen, kun Bitcoin on saavuttanut pohjansa.

Analyytikko, joka tunnetaan teollisuudessa nimellä Flood, kertoo 87 000 Twitter-seuraajalleen, että hän on optimistinen BTC: n suhteen, mutta on edelleen varovainen tulevan lyhyen aikavälin tietä kohtaan tietäen, että monet suuret sijoittajat ovat jo asettaneet panoksensa ja tulleet markkinoille.

”Tässä ovat tasot, joita katson. Jos 17 400 dollaria rikkoo, luulen, että olemme edelleen nousussa, mutta deriv v -paikan ja suurempien ostaneiden pelaajien nouseminen saa minut eroon varovaisuuden puolella näillä tasoilla.

Haluan välttää pilkkomista ennen kuin hajotamme 20 000 dollaria

Flood ennusti tarkemmin laajempien salausmarkkinoiden nykyisen retracementin 4. joulukuuta, ennen kuin Bitcoin aloitti viimeaikaisen alhaisimman tason, 17 638 dollaria.

Tulevaisuudessa analyytikko sanoo odottavansa kolmen altcoiinin nousevan markkinoiden elpymisen jälkeen.

Flood sanoo, että kauppiaiden tulisi pitää kiinni perusasioista arvioidessaan markkinoita

Hän varoittaa liian monimutkaisesta teknisestä kaupasta, etenkin kryptovaluutan epävakaassa ja tarinavetoisessa maailmassa.

„Aina kun kyllästyn ja yritän tehdä söpöjä, hyvin monimutkaisia ​​kauppoja mallien mukaan, jotka minulle luotu 20-vuotias fysiikan tutkinto on silloin, kun minulla on tapana polttaa eniten rahaa. Markkinat, etenkin salaus, ovat hyvin narratiivisia, ja niillä on taipumus trendi tai ei lainkaan. „

Categories: Bitcoin

Comments are Closed on this Post